Kako kontaktirati DATA LINE

Slobodnebosanke.com je stranica namjenjena isključivo punoljetnim osobama. Ukoliko želite kontaktirati djevoku/ženu koja vam se sviđa jednostavno je, nazovete broj 064-833-020 Kad vam se javi operaterka navedete šifru osobe koja vam se sviđa napr. <> I za par minuta stupate u kontakt sa osobom koja je dala taj oglas ili razmijenite brojeve! Nastavak komunikcije je na vama!

Sve djevojke/žene koje su kod nas prijavljene imaju 18 ili više godina. Sve podatke koje nam naši korisnici proslijede ostaju 100% anonimni. Anonimnost i diskrecija odnosi se i na sve poruke koje idu preko našeg servisa. Vaše razgovor je u potpunosti zaštićen jer koristite kratki kod preko kojeg djevojke/žene ne mogu vidjeti vaš broj mobitela. Ujedno, imate mogućnost razgovaranja sa jednom ili više djevojaka/žena dokle god ne nađete ono što vam odgovara, ono što tražite!

Uživajte u diskretnom i sigurnom upoznavanju sa djevojkama/ženama iz cijele BiH. Maštoviti seks, druženje,zavođenje,ljubav na stranici www.slobodnebosanke.com nudi vam mogućnost da i vi budete jedan od 100, 000 zadovoljnih korisnika koji su pronašli pravo zadovoljstvo!

JEDNI JEDINI NA OVOM PODRUČJU KOJI DOVODE OSOBE I IZ DRUGIH ZEMALJA ZA ŽENIDBU

Ne dopusti da ti babo traži ženu. Nađi je sam po svom ćeifu!
Date line ti želi sreću u onom što tražiš i ako Bog da, plesat ćemo na tvojoj svadbi!